sâmbătă, 23 mai 2009

impozit pe virginitate !



Romanca din Caracal este anchetata de Fiscul din Germania dupa ce a castigat 10.000 de euro in urma unei partide de amor cu un om de afaceri italian pe care l-a ales in urma licitarii virginitatii ei. Autoritatile s-au sesizat dupa relatarile din presa si au considerat ca Alina Percea a intretinut relatii sexuale pe bani si, deci, trebuie sa plateasca impozit, acesta fiind calculat la 8.000 de euro.
Catalin Tivga
Romanca Alina Percea, in varsta de 18 ani, din Caracal, care si-a scos virginitatea la vanzare pe internet, poate pierde mai mult de jumatate din cei 10.000 de euro platiti de omul de afaceri italian alaturi de care a petrecut prima ei noapte de amor, la Venetia, unde a facut sex neprotejat. Fiscul din Germania investigheaza cazul oltencei si intentioneaza sa o puna pe aceasta sa plateasca impozit pe sex, pentru ca se considera ca Alina a intretinut relatii sexuale pe bani, actul fiind calificat drept prostitutie. Conform legilor din Germania, unde prostitutia este legala, damele de companie trebuie sa dea statului 50% din veniturile provenite din serviciile prestate, astfel ca Alina va trebui sa se conformeze si sa plateasca taxa pe sex aferenta sumei primite pentru noaptea de amor plus TVA. Dupa plata acestora, olteanca va ramane doar cu 2.000 de euro din cei 10.000 primiti de la italian in schimbul virginitatii sale.
Luata in vizor si de biroul de emigrari
Alina Percea, care se afla in Germania la studii, poate lucra legal, chiar si ca prostituata, timp de 90 de zile, atat cat ii permite viza de student. Oficialii Biroului de Emigrari din Germania vor verifica si daca romanca a intrat pe teritoriul german cu viza de turist, situatie in care nu ar avea drept de munca si risca sa fie deportata.

Cel mai idiot om din lume !



Un tanar incearca o saritura periculoasa. Care se pare ca ii iese !
Tipul poate candida fără probleme la titlul de cel mai idiot om din lume. Cum să faci aşa ceva?

miercuri, 20 mai 2009

Un beţivan trăieşte periculos !



Cât de beat trebuie să fii ca să ajungi să îţi rişti viaţa cu atâta seninătate? Norocul tipului din imaginile de mai sus a fost că poliţia l-a luat pe sus.

Scene amuzante după un accident !



Un accident de circulaţie din Oradea a dat naştere unor momente de umor din cauza unui martor irascibil, care a sărit mult prea energic în ajutorul şoferiţei implicate în incident.

marți, 19 mai 2009

Drive-test cu Traian Basescu !



Preşedintele României a testat noul Duster la Paris, în curtea ambasadei noastre din Franţa. Băsescu s-a declarat foarte mulţumit de autoturism.

Caine la volan !



În ziua de azi mai toată lumea conduce maşina. Dar dacă ne-am obişnuit în trafic cu femeile, cu siguranţă în privinţa câinilor va fi mult mai dificil.

luni, 18 mai 2009

Un roman erou in spania !



Iată că românii nu sunt doar personaje negative în străinătate, Un tânăr de 23 de ani a devenit erou în Spania după ce a împiedicat un jaf în Madrid. Marcel, acesta este numele conaţionalului nostru, a fost la un pas de moarte, hoţii înjughiindu-l de mai multe ori. pentru curajul de care a dat dovadă, autorităţile iberice au decis să-i acorde Medalia de Merit.

Imnul Yahoo Messenger :)))



Se pare ca a aparut si imnul celor de la yahoo messenger. Merita vazut si apoi lasati-va cu parerea

duminică, 17 mai 2009

Mihaela Radulescu pune punct !!!



Mihaela Rădulescu a anunţat la "Duminica în familie" că pune punct carierei de televiziune.

A demisionat "Fiara" !!!



Marius Lăcătuş şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al echipei Steaua Bucureşti, decizia fiindu-i comunicată finanţatorului Gigi Becali prin telefon.

Barbat insarcinat !!!



Un bărbat din Spania, uimeşte lumea! Este însărcinat în 15 săptămâni şi aşteaptă să nască deşi schimbările din femeie în bărbat sunt aproape de final.

Elena Gheorghe in finala Eurovision !!!



Elena Gheorghe la Eurovision

Ediţia Eurovision 2009 a adus doar un loc 19 pentru România. Nu ar mai fi multe lucruri de comentat, având în vedere că ultimele locuri ale clasametului te fac doar să ţii capul în pământ. Şi totuşi, chiar dacă nu a obţinut prea multe puncte din partea publicului, Elena Gheorghe a atras atenţia cuiva.

Astfel, în cotidianul britanic Daily Mail au apărut speculaţii potrivit cărora "fata din Balcani" ar fi mimat interpretarea. Speculaţia a fost lansată de prezentatorul britanic de televiziune Graham Norton, care a relevat faptul că, potrivit regulamentului, toţi interpreţii trebuie să fie prezenţi pe scenă, dar că procedurile nu spun nimic despre posibilitatea ca unii să mimeze.

Norton a atras în acest sens atenţia că, în timp ce Elena cânta, "în umbra scenei se putea observa o fată singuratică", cu un microfon în mână. Pe videoclip însă se poate observa că respectiva "umbră" cântă doar la refren şi, cel mai probabil, nu este altceva decât backing vocal (vocalist de acoperire).

Competiţia a fost câştigată de Alexander Rybak, un norvegian de etnie bielorusă, crescut la periferia oraşului Oslo.