sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Reduceri de coşmar! S-au călcat în picioare la lichidarea de stoc a magazinului



O lichidare de stoc a transformat un magazin din Craiova într-un câmp de luptă pentru cumpărători! Aproape două mii de oameni s-au călcat în picioare ca să-şi umple coşurile cu cel puţin unul dintre produsele reduse cu până la 50 la sută. Speriat de asaltul cumpărătorilor, proprietarul magazinului a chemat până la urmă în ajutor jandarmii şi poliţiştii.

joi, 5 noiembrie 2009

Japonezii au deschis primul cimitir din lume supraetajat



În Japonia, tehnologia de ultimă ora a ajuns să schimbe radical clasicele cimitire. Mai nou, în Tokyo, un templu budist înalt de 6 etaje găzduieşte aproape 7.000 de morminte. Mai mult, japonezii îşi pot vedea rudele decedate cu ajutorul unui card.

miercuri, 4 noiembrie 2009

Concurs de striptease in Rusia

Striptease


Un număr de striptease este totimpul bineprimit de bărbaţi, indiferent de ţara în care acesta se desfăşoară.

Cum însă Rusia se poate lăuda cu femei care ajung mult mai uşor pe coperţile revistelor de profil, striptease-ul este aici la mare căutare.

În continuare, vă prezentăm câteva imagini primite pe site-ul www.stirifun.blogspot.com din ceea ce pare a fi un adevărat campionat regional de striptease al vecinilor de la Est.

După cum se poate vedea din imaginile de mai jos, atmosfera pare a fi precum la Apaca, fără un decor specific marilor concursuri.

Şi totuşi, publicul este entuziast, iar fetele par dornice să le aţâţe bărbaţilor apetitul sexual. Ce a ieşit, puteţi urmări în filmuleţul următor:

luni, 2 noiembrie 2009

Sex cu Popa, în chilia goală



O scenă demnă de un film pentru adulţi. Nimic neobişnuit până aici. Cu totul neaşteptat este, însă, unul dintre protagoniştii filumului, identificat de jurnaliştii de la Libertatea ca fiind precuviosul ieromonah Teoctist Nichitean, iar locaţia este cel puţin la fel de inedită: căminul Arhiepicopiei Bucureştilor. Dacă vreţi să aflaţi şi povestea filmului XXX, urmăriţi videoclipul de mai sus.

duminică, 1 noiembrie 2009

Cel mai prost hot din lume !



Unii nu vor sau nu pot să înţeleagă faptul că nu li se potrivesc anumite „meserii”. Este şi cazul hoţului din aceste imagini, care a încercat să jefuiască un magazin şi a sfârşit prin a aştepta sosirea poliţiei pentru a-l ridica.